Lindesnesregionen er en langstrakt region med varierte områder som egner seg for tur og friluftsliv. Man kan med rette si fra hav til hei. FLiR, i samarbeid med fylket, kommunene, andre lag og foreninger, jobber for å legge til rette for at alle skal ha gode friluftstilbud i sitt nærområde. Det finnes flere gode turstier, friluftsområder, badesteder, fiskeplasser og turtilbud.

 

Turtips i Lindesnesregionen: www.godtur.no

God Tur har både turbeskrivelser, gps-spor, kart og bilder over mange forskjellige turområder i ditt nærmiljø. Her finner du også tips til fine fiske- og badeplasser. Alle kan bidra til å legge inn turer på nye steder. Friluftsrådet har lagt inn mange turer, og vi legger inn nye fortløpende. 

Turpostkonkurranse for hele regionen: www.telltur.no

Gå på turer fra januar til desember – og tjen opp poeng nok til å vinne et FLiR-krus. Nytt krus hvert år. Vi har plassert poster rundt om i alle kommunene, og du kan velge hvilke turer du vil, og hvor mange ganger du vil gå hver tur. Registrer deg først på telltur.no, så registrerer du turkoden digitalt hver gang du besøker en post. Dette er en ypperlig sjanse til å oppleve flotte utsikter på nye steder. Mer informasjon om telltur finner du her på våre nettsider.