Velkommen til turpost i Mandal, Audnedal, Lindesnes, Marnardal og Åseral kommune! Telltursesongen i Lindesnesregionen er fra januar og ut november. I desember teller vi opp poengene og annonserer vinnerne på nyåret.

Vi har valgt ut turer i ditt nærområde med stor variasjon, både enkle og utfordrende, familieturer, sykkelturer, toppturer, nærturer og trilleturer. Enten du trener hardt med pulsklokke og sykkelhjelm, eller liker å ta deg tid til å høre fuglesang og gi trærne en klem: tar du utfordringen? Gulroten er bedre helse, kortreist lykke og kanskje årets TellTur-kopp.


Registrer deg som deltaker først!

Husk å registrere deg på telltur.no før du tar fatt på turene! Trenger du hjelp til å registrere deg? Her finner du brukerveiledning.


Turpost og registrering av kode

Vi har plassert flere turposter i hele regionen. Besøk gjerne turmål utenfor din egen kommune. På hvert turmål finner du en «postkasse» (skilt) med en kode. Denne registrerer du her på www.telltur.no.

På enkelte av turene finner dere en tradisjonell turlogg-bok. Denne er ikke med i konkurransen, men vi vet at for mange er det et mål i seg selv å skrive seg inn i boka.

Kontakt oss ved problemer med å registrere turpostkoden.


God Tur!

Alle turene finner du på turportalen www.godtur.no. Her kan du få utdypende turbeskrivelser, se bilder og laste ned kart.


#telltur og #kortreistlykke

Vi elsker å dokumentere bragdene våre, store som små. Og via sosiale medier kan vi inspirere andre til å komme seg ut på tur og nyte naturen. Merk instagram-bildene dine #telltur (så vil de vises på telltur.no) og #kortreistlykke.


Takk til våre støttespillere!

Vi er veldig takknemlig for økonomisk støtte til dette prosjektet, og vil takke våre gode hjelpere: Sparebankstiftelsen, Vest-Agder Fylkeskommune og Friluftsrådenes Landsforening!