Registrer deg som deltaker først!

Husk å registrere deg på telltur før du tar fatt på turene! Trenger du hjelp til å registrere deg? Her finner du brukerveiledning.


Turpost og registrering av kode

Vi har plassert flere turposter i hele regionen. Besøk gjerne turmål utenfor din egen kommune. På hvert turmål finner du en «postkasse» (et skilt) med en kode. Denne registrerer du på www.telltur.no (gratis) eller på SMS (kr 5,-) ved å sende TELLTUR + kode til 2401 (fra den registrerte mobiltelefonen).

På enkelte av turene finner dere en tradisjonell turlogg-bok. Denne er ikke med i konkurransen, men vi vet at for mange er det et mål i seg selv å skrive seg inn i boka.

Kontakt oss ved problemer med å registrere turpostkoden.


Samle poeng

Turene i hver kommune er varierte i forhold til hvor krevende de er. Dette er også rammene for poengsystemet (10-15-20-30 poeng). Du velger selv hvilke turer du vil gå, og hvor mange ganger du vil gå samme turen, for å samle poengene. Over 200 poeng gir premie.


Premier

Alle med 200 poeng eller mer får den unike FLiR-koppen, et samleobjekt som får nytt design hvert år. Alle som deltar i topptur-konkurransen kan bestille koppen på våre nettsider. Alle barn på 12 år og under som deltar får diplom i tillegg.


God Tur!

Alle turene finner du på turportalen www.godtur.no. Her kan du få utdypende turbeskrivelser, se bilder og laste ned kart. Du kan også laste ned God Tur-appen til din smarttelefon. Da har du i tillegg GPS tilgjengelig.


#telltur og #kortreistlykke

Vi elsker å dokumentere bragdene våre, store som små. Og via sosiale medier kan vi inspirere andre til å komme seg ut på tur og nyte naturen. Merk instagram-bildene dine #telltur (så vil de vises på telltur.no) og #kortreistlykke.


Takk til våre støttespillere!

Vi er veldig takknemlig for økonomisk støtte til dette prosjektet, og vil takke våre gode hjelpere: Sparebankstiftelsen, Vest-Agder Fylkeskommune og Friluftsrådenes Landsforening!