Vi jobber med ny nettside!

posted in: Aktuelt | 0

Vi har i flere år benyttet gratis plattform på nettsiden vår. Dette i seg selv har vært  greit, men samtidig har vi ikke fulltidsressurser på dette arbeidet og vi har vært sårbare mot hacking. Etter to kræsj og mye frustrasjon har vi besluttet å slutte oss til flere andre friluftsråd på de nye nettsidene til FL.

Vi kan ikke med sikkerhet si når vi vil gå live med de nye nettsidene, men det jobbes på og vi gleder oss veldig til å flytte! Vi håper med dette å få et bedre tilbud til dere og at dere vil kunne finne all informasjon dere trenger på de nye sidene. Det vil også bli lettere for dere å finne nasjonale friluftsnyheter og tips fra andre friluftsråd.

Foreløpig legger vi inn mye arbeid i de nye sidene, og beklager at dere ikke vil finne så mye informasjon her på denne siden som vil legges ned etter hvert.

 

Kontakt oss gjerne på post(alfa)iflir.no, eller på facebook-siden vår, hvis dere lurer på noe.