Avspark i dag: Tell ToppTur i gang!

posted in: TellToppTur | 0

I dag, 15. mai kan vi endelig sparke i gang pilotprosjektet Tell ToppTur i Åseral! Dette er en tradisjonell 10-toppers med klippekort basert på 10 topper, som også er registrert på TellTur. Prosjektet har vi fått til i samarbeid med Åseral idrettslag, og primus motor har vært Åshild Moi Aasland. Vi kan nå tilby 10 fine og utfordrende toppturer i vakre Åseral!

Klippekort

Klippekortene kan kjøpes for 100 kr (voksne) og 50 kr (barn) på rådhuset, Åseral bensin og Minne kultursenter. Pengene går til idrettslaget. Går du alle toppene (barn trenger bare gå 5 turer) innen november vinner du en kul t-trøye i premie! Vi ber om at dere tar med kontanter for å betale kortene.

Ti topper

De 10 turene vi har valgt ut i år er: Dagsturhytta på Ljosland, Skoræ, Snøfjellet, Sjåvassknuten, Skrivarknuten, Rofjellet, Åknesfjellet, Glomsdalsfjellet, Masta på Lognefjell og Storeslåtta i Eikerapen. Disse er varierte, flotte turer som kan gi fine turopplevelser og flott utsikt i fint vær! Barn kan anbefales turene til Dagsturhytta, Skoræ, Snøfjellet, Glomsdalsfjellet og Storeslåtta – men det er lov å ta de fem turene dere vil!

TellTur-poeng og kart på godtur

Vi anbefaler dere å registrere dere som brukere på www.telltur.no, for alle toppturene er også tellturer med poeng. På postene finner dere telltur-koden som dere kan registrere gratis på telltur.no eller via sms (5 kr). Les mer om TellTur her.

www.godtur.no finner du turbeskrivelser (ofte litt mer utfyllende) til alle turene, kart og gps. GodTur finnes også som app til iPhone og Android.

 

Ha en flott topptur!